zondag 11 november 2018

toonmoment K3: Samen gaan wij voor fluo !

Tijdens de maand oktober kregen de kinderen van de laatste kleuterklas bezoek van Nele. Ze had weer een enge droom gehad en hoopte dat ze haar konden helpen. In Nele haar droom wilden Kiko en Flo gaan fietsen. Ze hadden ervoor gezorgd dat hun fiets tip top in orde was: nieuwe remmen, banden opgepompt, gesmeerde ketting enz. Tijdens hun fietstochtje hadden ze toch een groot probleem: Ook al was hun fiets helemaal in orde, de automobilisten konden Kiko en Flo niet zien en dat zorgde voor heel gevaarlijke situaties.
De kinderen van de laatste kleuterklas zijn samen met hun juf aan een oplossing beginnen werken. Heel de maand hebben ze rond verkeer en zichtbaar zijn in het verkeer gewerkt. Hun oplossing voor Kiko en Flo hun probleem? Fluo!! De kinderen postten hun uitnodigingen in de klasbrievenbussen en donderdag 25 oktober was het zo ver. Tijdens een dans toonden de kinderen aan dat het dragen van fluo al een heel groot verschil maakt. Als kers op de taart kregen al de leerlingen een fluovest van De Straal.
Bedankt K3 om heel de school op zo'n goede manier aan te zetten tot het dragen van een fluovest en om deze enge droom om te toveren tot een droom. Missie geslaagd, wij gaan samen stralen in fluo!
































Geen opmerkingen:

Een reactie posten